Извозване на строителни отпадъци

При извършване на по-сериозни ремонтни дейности в жилища, офиси, къщи, административни и други сгради обикновено се образува достатъчно количество строителни отпадъци. Добре е да знаем, че поради тяхната специфика и обем, не се разрешава те да се изхвърлят навсякъде. Изискванията, касаещи изхвърлянето и управлението на тези отпадъци, както и опазването на околната среда вследствие на строително-ремонтна дейност са регламентирани и детайлно описани в специална наредба.

Ако имате нужда от извозване на строителни отпадъци, то най-добрият вариант за вас от гледна точка на спестяване на средства и време ще е да потърсите услугите на специализирана за целта фирма. Защо?

На първо място фирмата ще осигури специализиран контейнер, в който да събирате отпадъците от ремонтната дейност. В цената за цялата услуга в повечето случаи се калкулира и самото събиране на отпадъците в контейнера – работа, която въобще не е за подценяване. Разбира се накрая контейнерът ще бъде извозен до някое от специално предназначените за изхвърляне на строителни отпадъци депа. Освен всичко останало специализираната фирма ще осигури и професионално подготвени хора, които да извършат цялата работа.

Цените за извозване на строителни отпадъци не са високи, но със сигурност ще е много по-изгодно за вас ако предпочетете пакетна услуга „кърти, чисти, извозва“. В този случай специализираната фирма сама ще извърши всичко по отстраняването на излишните строителни елементи, след което ще почисти и ще извози строителните отпадъци.

Нашата фирма предлага чудесни пакети за всякакъв тип къртене – бетон, замазка, подови настилки, стени, тухла, комин, баня и каквото и да ви е нужно друго. След къртенето в пакета е включено и почистване на замърсеното място. Сортираме строителния отпадък в специални чували и/или контейнери, организираме сваляне на боклука от високи етажи и го товарим в нашите специални за дейността автомобили. След което извозваме строителните отпадъци и другия получен боклук на регламентираните сметища в област София. Всичко това го предлагаме на уникална цена, като в нея се включва дори заплащането на такса смет.

Не се оставяйте в ръцете на аматьори! Потърсете професионалистите! Обадете се още днес!

0988 370902 и 0877 802122

4.53/5 (15)