Къртене на баня

Не се оставяйте в ръцете на аматьори! Потърсете професионалистите! Обадете се още днес!

0988 370902 и 0877 802122

Дойде време за ремонта в банята – най-неприятният и най-тежкият от всички видове ремонти вкъщи. Същевременно, в повечето случаи е най-наложителният и няма как да бъде отбягван вечно. Затова не отлагайте повече, а се свържете с нас. Ние сме най-добрата алтернатива за къртене на баня в София.

Фирмата ни разполага с огромен опит и богато портфолио от проекти, свързани с къртене, ремонт и реновиране на баня и мокри помещения. Изправяли сме се пред всякакви предизвикателства и трудности, но резултатът е един и същ – блестящо свършена работа за отрицателно време. Смело можем да заявим, че сме топ бригада за къртене на баня заради изключителните способности на всеки един от нашите работници и модерната техника, с която си служим. Тази комбинация води до бързо и ефикасно къртене, лесно преодоляване на проблемни ситуации, минимално вдигане на прахоляк и шум.

Извикайте опитните ни специалисти, за да ви помогнат с изкъртването на старите плочки и замазката в банята. Ще се справим успешно с всички видове фаянс и теракота, колкото и трудни да са за премахване. Най-хубавото е, че цената на услугата е една и съща без значение колко здрави са плочките и фаянсът. Можем за нула време да изкъртим всички плочки в банята, но можем да бъдем и много по-прецизни. Насреща сме, ако има само няколко плочки за смяна – ефективно ще ги премахнем и заменим с нови.

Доверете ни се и ако желаете цялостно да преобразите банята и нейните елементи. Предлагаме ви ефикасно и евтино къртене на мивки и демонтиране на тоалетни, сифони и тръби. Ще ви помогнем да получите мечтаната баня, без от вас да се изискват абсолютно никакви усилия. Работим с висока степен на внимание и планираме всеки детайл. Никога не започваме ремонта и къртенето на банята, без да сме отстранили всички рискове за повреда и авария.

След нашата работа ще се отървете от мухъла и влагата в банята веднъж завинаги. С къртенето на компонентите в банята ще си отидат всички предпоставки за такива неприятности и ви гарантираме, че ще действаме така, че дълго след това няма да има нужда от ремонт. Работим с мисъл за клиента и неговите специфични нужди, затова винаги подхождаме различно към всяка баня, която трябва да къртим. Предлагаме и индивидуална оферта според специфичните ви изисквания и характеристики на помещението. Обадете ни се, за да я получите сега!

Обадете се още днес!

0988 370902 и 0877 802122

4.71/5 (17)