Почистване на мазета, тавани, дворове

Почистване на тавани и мазета

Всеки път когато слезем в мазето или се качим на тавана се чувстваме сякаш сме попаднали в някакъв тъмен лабиринт от боклуци и ненужни вещи и се лутаме половин час, докато най-накрая открием това, което търсим (ако изобщо го открием, разбира се).  Минава ни през ума, че трябва да въведем ред в този безпорядък, но волно или не постоянно отлагаме основното почистване. Може да не ви се вярва, но има начин да го почистим и подредим, без да губим твърде много време и без дори да се налага да го правим лично.

Да, точно така! Трябва просто да наемем фирма „кърти, чисти и извозва“ и след един ден ще разполагаме с много по-просторно, подредено и функционално мазе и/или таван. Ако се питате как точно може да помогне подобна фирма, ето какво може да свърши тя:

  • Основно почистване на помещението от боклуци и абсолютно всякакви безполезни вещи;
  • Подреждане на помещението, включително рафтове, стелажи и всички намиращи се на тях предмети;
  • Събиране на отпадъците в специални чували и контейнери;
  • Извозване на всички отпадъци със собствен транспорт до определените за целта места;
  • Всички други дейности, които се сещате, свързани с подобряване вида и функционалността на мазето.

Накратко казано, професионалните фирми за къртене и почистване са способни да преобразят мазето/тавана ви за нула време, без да се налага да си мърдате пръста. Хубавото е, че те разполагат с професионална почистваща техника, която им позволява да работят изключително бързо и ефективно. Няма никакъв смисъл да се мъчите, затрупвайки се с прах и боклуци – със сигурност няма да се справите по-добре от тях.

Може би единственото останало притеснение е цената. Тя зависи от различни фактори – квадратурата на помещението, времето и срока за изпълнение, боклука, който трябва да бъде извозен. При всички случаи цената е достатъчно изгодна с оглед на времето и усилията, които спестявате, и резултатите, които получавате. Разбира се, трябва вниматлено да проучите съответната фирма, преди да я наемете, за да сте сигурни, че няма да сте изненадани от ценообразуването и начина на работа.

Така че престанете да отлагате, защото колко по-дълго оставяте мазето на произвола на съдбата, толкова по-трудно ще бъде почистването му и толкова повече време няма да можете да го използвате пълноценно. Доверете се на професионалистите и им позволете да направят чудеса!

Почистване на дворове

Замислете се – използвате ли двора си пълноценно? Прекарвате ли съботните си следобеди на сянка пред къщата, играят ли си вашите деца на топка, имате ли си красива градинка, паркирате ли колата си в двора? Ако отговорът на един или няколко от тези въпроси е отрицателен, значи със сигурност дворът ви трябва да бъде добре почистен. Точно това ви предлага нашата смела бригада – да премахне всичко ненужно от вашия двор, за да е възможно неговото използване по предназначение.

Предлагаме бързо и качествено извършване на всякакви дейности, свързани с почистване на дворове, а именно – събиране и извозване на отпадъци, непотребни мебели, уреди и вещи, почистване и отсичане на стари клони и храсти, разрушаване на беседки и конструкции, премахване на стари зидове и всичко друго, което е необходимо, за да се освободи максимално пространството пред къщата. Професионалните работници в нашата бригада разполагат с всички нужни умения, богат опит и модерни технически средства, с които да извършат работата възможно най-ефикасно и бързо.

От вас се изисква само едно усилие – да ни се обадите на 0988370902, за да уговорим датата и мястото на работа. Всичко останало е в наши ръце. Преди да сте разбрали, ще имате блестящо почистен двор, който можете да аранжирате по ваш вкус. Ще се справим с абсолютно всички видове отпадъци, без значение колко големи и тежки са те. Разполагаме и с подходящите превозни средства, на които можем да ги натоварим и извозим до специалните пунктове.

Не губете време, а ни позволете да превърнем вашия двор в райско кътче за почивка и семейни игри.

Обадете се още сега, за да получите най-добрата цена!

Телефони за контакт: 0988 370902 и 0877 802122

4.71/5 (17)