Събаряне на къщи и сгради

Разрушаването на стари сгради, къщи, временни постройки, гаражи, бараки и други подобни е дейност, за която със сигурност ще са ви необходими услугите на професионална фирма. Работата се характеризира както с големия си обем, така и с необходимостта от специфична техника за нейното извършване.

При събарянето на сгради и постройки обикновено се генерира голямо количество прах и мръсотия, а къртенето винаги е съпроводено с прекомерен шум. Всичко това е важно, защото ако сградата, която искате да разрушите, е в непосредствена близост до други сгради, в които живеят хора, то факторът време ще е от основно значение. Съседите в повечето случаи не са особено щастливи от факта, че някой е решил да ги безпокои – без значение дали става въпрос за почивен или работен ден. Не са доволни и когато за продължителен период от време междублоковите пространства са замърсени в резултат на ремонти, строежи и т.н. Ето защо ще имате нужда от скоростно и професионално извършена работа.

Почистването на остатъците от вече разрушената сграда е другото, на което трябва да се обърне специално внимание. Някои от строителните материали, получени от разрушаването  на постройката, може и да влязат в бъдеща употреба, но повечето са директно за боклука. Професионалната фирма ще почисти терена и ще ви осигури извозване на отпадъците до специално предназначените за целта места.

При къртенето ние използваме специализирани професионални инструменти, като хидравличен чук и къртачни инструменти, но това е само за по-трудно достъпните места или когато събарянето на сградата изисква да се запазят някои елементи или се съблюдава конструкцията. За същинското разрушаване на къщата/постройката ние използваме багери, стрели и други тежкотоварни средства, благодарение на които много бързо, качествено и професионално изпълняваме поетия ангажимент. При желание от ваша страна може да съберем отпадъка, да е натовари в контейнери за боклук и да се извози до регламентирано сметище, като в цената ще бъде включена и таксата смет.

Оттук нататък сте вие – трябва да решите как пълноценно да оползотворите освободеното пространство!

За оферта, моля звънете на 0988 370902 или 0877 802122.

4.67/5 (15)