Цени

 

Ниски цени за къртене – Razbiva.com

Къртене без посредник, на най-добрите цени в бранша!

Телефони за контакт: 0988 370902 и 0877 802122

 

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА на най-добри цени! Без Посредник СНЕЖИРОС ООД гр.София

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА на най-добри цени! 

   Кърти, чисти и извозва – Подпрозоречно пространство 10-20 лв.
   Кърти, чисти и извозва – Кухненски комин » 50 лв. | Холен комин 50лв.
   Кърти, чисти и извозва Баня – Фаянс, теракот до 18 кв.м. – средна цена 10-20 лв.
   Кърти, чисти и извозва – Отвор на врата – средна цена 20 лв.
   Демонтаж на винкел – балкон, всички етажи – 5 лв./кв.м
   Демонтаж на каси – метални – 2 лв. | дървени – 1лв.
   Извозване до сметище с микробус до 3 тона – 20 лв./курс с включени такси смет
   Извозване до сметище с контейнер до 4 куб.м – 80 лв

КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА на най-добри цени! СНЕЖИРОС ООД гр.София

Цени услуги КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

   Къртене на бетон -20- 30 лв./м3.
   Къртене на тухла – 2 лв./m3.
   Къртене на фаянс, теракота 1.00 лв./кв.м.
   Къртене на фаянс с мазилка 1.00 лв./кв.м.
   Къртене на замазка до 5 сантиметра 1 лв./кв.м.над 5см. 1 лв
   Къртене на мозайка 1лв./кв.м.
   Къртене на мазилка 1 лв./кв.м.
   Къртене на бетон линеен метър 1.00 лв.
   Къртене на YTONG – 1 .00 лв./кв.м.
   Демонтаж на каси – метални – 2 лв. | дървени – 1 лв.
   Отстраняване на дървен кухненски прозорец 1 лв.
   Демонтаж на винкел / остъклен балкон – 1 лв./кв.м.
   Пробиване на отвор за врата в бетон 12 лв.
   Пробиване на отвор за врата в тухли – 12 лв.
   Изнасяне на строителни материали с наши чували – тегло 20 – 25 кг. от всички етажи с асансьор 50 ст.
   Изнасяне на строителни материали с наши чували – тегло 20 – 25 кг. без асансьор по-нагоре по 50 ст . на етаж.
   Качване / пренасяне на материали 50 ст. на етаж.
   Цена за минимален ангажимент – 10 лева

Когато стане дума за някакъв вид ремонт, демонтаж или почистване, винаги се спори около един въпрос – кой е най-евтиният и практичен вариант? По-добре ли е да си свършим всичко сами или по-удачната опция е да повикаме специална фирма за целта? Ще разгледаме факторите пари, време и, разбира се, качество, за да преценим в крайна сметка как е по-удачно да действаме.

На първо място, голямо значение има типа ремонт, който трябва да се извърши. Ще приемем по подразбиране, че мащабни дейности като разрушаване на сграда или демонтаж на конструкция винаги се извършват с помощта на професионалисти. Затова ще разглеждаме по-дребни и често възникващи ситуации – например, къртене и ремонт на баня, почистване на помещения, извозване на отпадъци, къртене и лепене на теракот и фаянс и други подобни.

От финансова гледна точка, ако решим да правим целия ремонт със собствени усилия, ще спестим хонорара, който бихме платили на къртаческа фирма. Да видим, обаче, за какво може да ни се наложи да харчим пари. Трудно ще се справим с обикновен чук и тесла, затова ще е нужно да посетим строителен магазин, откъдето да си набавим нужните инструменти. Тяхната цена никак не е ниска, особено ако търсим качествена и универсална техника. Такава инвестиция би си струвала, само ако сме сигурни, че ще ни се отплати в дългосрочен план. Тотално ненужно би било да харчим толкова пари за инструменти, които ще използваме само веднъж.

Различните ремонти отнемат и различно време. Ако трябва просто да боядисаме стените или да пробием няколко дупки в бетона, бихме могли да се справим и сами или с помощта на приятели. По-различна е ситуацията при специфични ремонти, свързани с цялостен ремонт на къща, слагане на замазка и други по-сложни дейности. Тогава дори и някой от нас или познатите ни да притежава нужните умения и сръчност, по всяка вероятност ще ни трябва около три пъти повече време да направим всичко както трябва в сравнение с наемането на професионална фирма. Хубаво трябва да си помислим дали си струва.

А какво да кажем за качеството на работа? Колко често се налага да ремонтираме отново апартамента, след като някой от нашите приятели си е „оставил ръцете“? Дори и самите ние да си правим ремонта, понякога се натъкваме на нещо по-специфично, с което нямаме никакъв опит, и остават притесненията дали сме успели да свършим работата както трябва. Не казваме, че в 100 процента от случаите къртаческите фирми вършат работата си с отлично качество. Положителното за нас е, че по всяко време можем да проверим в интернет опита и имиджа на всяка такава фирма и лесно да изберем на коя да се доверим.

Като добавим и времето и усилията, които би ни коствало извозването на ремонтните и строителни отпадъци, то везните още повече се накланят в полза на фирмите „кърти, чисти и извозва“. Все пак всеки може да направи различен избор в зависимост от ситуацията и личните си предпочитания, но очевидно е, че в много голям процент от случаите просто не си струва да се занимаваме сами с нещо, което професионалистите ще свършат по-бързо, по-евтино и по-качествено.

4.83/5 (40)